Concert pascal
MOPAN Suceava

În Suceava se dorește construirea unui spital de pediatrie, dat fiind faptul că la UPU ajung lunar peste 2.500 de copii, inclusiv din județele vecine. Necesitatea înființării noii unități spitalicești a fost evidențiată la o întâlnire convocată astăzi, la Palatul Administrativ, de șeful PNL al administrației județene, Gheorghe Flutur. Au răspuns convocării medici pediatri din întreg județul, cu excepția zonei Fălticeni.

Totodată, au fost prezenți managerul Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, Vasile Rîmbu, deputata PSD Maricela Cobuz, de profesie medic pediatru, și arhitectul Constantin Gorcea. Din discuții a rezultat că spitalul de pediatrie este cu atât mai necesar cu cât anual, la Suceava, se înregistrează aproximativ 3.600 de nașteri.

Mai mult, spitalele din Vatra Dornei și Câmpulung nu au medici pediatri pentru a asigura asistența permanentă prin serviciul de gardă. Noul spital ar urma să fie construit în curtea Spitalului Vechi. În același loc este în curs de execuție Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic, iar ANL ar urma să ridice un bloc de locuințe pentru medici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava