MOPAN Suceava

Filme, conferințe, prelegeri, ateliere pe diverse teme și un concert -toate acestea ne sunt propuse la a doua ediție a evenimentului „Zilele filmului istoric în Bucovina”. Festivalul se va desfășura în perioada 15-25 august în Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Proiecțiile vor fi difuzate, în municipiul Suceava, în perioada 15 – 17 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie și Hanul Domnesc, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe 18 și 19 august, la Casa de Cultură și Complexul Aquarius și în oraşul Vatra Dornei, între 19 și 25 august, în Casa de Cultură, Sala oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, Grădina Cazinoului din Parcul Central, Pârtia Veverița și Centrul Vechi. Între cele 60 de filme programate se află: „Aferim”, „Cocoşul decapitat”, „Fiul lui Saul”.

Trupa  „Trei parale” va concerta în Cetatea de Scaun, în vreme ce conferinţele din cadrul Festivalului „Zilele filmului istoric în Bucovina” vor fi susţinute, printre alţii, de Cristi Danileţ, Nicolae Mărgineanu şi Bogdan Vătafu. Nu vor lipsi atelierele de fotografie, video, istorie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală ,,Eric Voegelin”, preşedinte Nicolae-Emilian Dranca, în parteneriat cu mai multe instituţii locale. Detalii despre organizatori, festival și program sunt de găsit pe www.muzeulbucovinei.ro.

Programul evenimentului din Suceava:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava