MOPAN Suceava

Nici o persoană din județul Suceava care este infectată cu noul coronavirus nu s-a vindecat de această boală în ultimele 24 de ore. Potrivit situației întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, astăzi, la nivelul județului Suceava sunt declarate vindecate 2061 de persoane, acelaşi număr ca şi în cursul zilei de luni.

Pe de altă parte, Prefectura Suceava a transmis că în județ sunt 1.322 de persoane în autoizolare la domiciliu şi 532 de persoane în carantină instituționalizată 532 de persoane. Comparativ cu ziua de luni se observă o creştere semnificativă a sucevenilor aflaţi în autoizolare la domiciliu, de la 774 la 1.322.

Potrivit Prefecturii, până astăzi nu mai puţin de 15.017 de persoane din judeţ au ieşit din autoizolare, iar alte 2.569 de persoane sunt ieșite din carantină instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 17.247 de teste pentru coronavirus.

Prefectura a amintit că persoanele care vin în România din străinătate vor fi supuse măsurii carantinării/izolării la locuința/locația declarată, împreună cu colocatarii, inclusiv familia/aparținătorii, după caz. Excepție fac persoanele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor pentru carantina/izolarea la locuință/altă locație sau care solicită acest lucru pentru a nu își expune familia. Acestea pot opta pentru măsura carantinei instituționalizate, în spații special destinate puse la dispoziție de autoritățile administrației publice locale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava