În ultimele 24 de ore, în județul Suceava s-au testat pentru coronavirus un număr de 95 de persoane. Potrivit raportării la nivel național, 12 dintre acestea au fost confirmate pozitiv la Covid-19.

Pe de altă parte, în această dimineață conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3750 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 14 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 10 persoane declarate vindecate. Din totalul celor 411 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 94 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 86 pacienți sunt în zona tampon și 231 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 94 pacienți diagnosticați Covid- 19, 79 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 32 forme ușoare, iar 10 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care cinci sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 60 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31755. Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 54 nu au nici un caz de infecție Covid-19 în evoluție, 23 au câte un caz în evoluție, 25 au sub cinci cazuri în evoluție, 7 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava