Concert pascal
MOPAN Suceava

Campania de solidaritate cu personalul nedidactic din şcoli, iniţiată la Suceava de Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava, s-a concretizat, în primă fază, înaintea sărbătorilor pascale. Cei aproximativ 1500 de angajaţi din această categorie au primit tichete cadou.

În şedinţa de birou a sindicatului, din data de 30 ianuarie 2015, conducerea structurii a hotărât ca personalul nedidactic din judeţ să primească un ajutor înaintea sărbătorilor de Paşti. Promisiunea s-a transformat în realitate. „ Aşa cum am promis de la începutul anului, ne-am ţinut de cuvînt şi, înainte de sărbătorile de Paşte, am distribuit unui număr de 1536 de membri de sindicat, din categoria personalului nedidactic, tichete cadou în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Sigur că, în lipsa unei creşteri salariale semnificative, am constatat că acest lucru a fost bine venit înainte sărbătorilor pascale”, a declarat Giani Leonte, preşedinte ASI Suceava.

Demersurile pentru creşterea salariilor personalului nedidactic făcute de Alianţa Sindicatelor din Învăţămînt Suceava nu se opresc aici. Iar veştile sunt bune. „ Avem promisiunea guvernanţilor că, începînd de la 1 iulie, salariul acestei categorii de personal va creşte procentual cu 12 % , la care se aplică şi creşterea datorată măririi salariului minim pe economie. Deci credem că de la 1 iulie această categorie va beneficia, în medie, de o creştere salarială de aproximativ 100 de lei”,a spus Giani Leonte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava