Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, face o serie de precizări cu privire la cartea ”Talismanul” la solicitarea unui enoriaș. ”Ce părere aveți despre cărticica Talismanul, de ce nu e bine să o citim, să o studiem, cine a scris-o? Eu am cumpărat-o de la Catedrală de la Iași.”,a  întrebat enoriașul.

”„Talismanul”, la fel ca și „Visul Maicii Domnului”, „Epistolia Domnului Iisus Hristos”, „Cele 12 Vineri” ori alte asemenea broșurele, este o carte necanonică, nefiind publicată cu acordul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Mult mai de folos pentru suflet este citirea rugăciunilor, acatistelor ori paracliselor cuprinse în cărțile de rugăciuni tipărite cu binecuvântarea Sfântului Sinod ori a vreunui ierarh al Bisericii. Dar dacă veți citi broșurile enumerate mai sus nu este nicio greșeală, ci veți avea, desigur, un plus față de cei care nu le-au citit”, a răspuns IPS Calinic.

Înalpreasfințitul Calinic despre cartea ”Talismanul”: ”Este o carte necanonică, nefiind publicată cu acordul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava