Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto50 poze în acest set

Noua sală a sporturilor din comuna suceveană Putna investiție de un milion de euro realizată de administrația locală prin Compania Națională de Investiții a fost inaugurată de Ziua Copilului în prezența oficialităților locale, a circa 1.300 de copii care au participat la Festivalul Sportului Școlar și a unor foști mari sportivi precum Popescu Dimitrie și Mărioara- campioni olimpici la canotaj, Ștefan Rusu- campion olimpic la lupte, Ilie Matei-vicecampion olimpic la lupte și Vasile Nistor- campion european la box. Oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare iar campionii olimpici prezenți la eveniment au primit medalii și diplome de onoare.

Evenimentul a cuprins și o slujbă de sfințire a edificiului oficiată de un sobor de preoți în frunte cu starețul Mănăstirii Putna, arhimandritul Melchisedec.

Primarul de Putna Gheorghe Coroamă a arătat că sala are o capacitate de 102 locuri pe scaune, dispune de vestiare ultramoderne iar pe suprafața modernă de joc se pot disputa meciuri de fotbal, tenis de câmp, baschet, volei și handbal. ”Este o investiție extrem de necesară pentru comună. Noi avem aici în școli peste 500 de copii care de acum încolo vor avea unde să-și țină orele de sport. Sala poate fi folosită însă de toți cei care vor să facă activități sportive. Va fi deschisă zilnic în baza unui program și poate fi închiriată de cei care vor să facă sport”, a declarat Coroamă. El a subliniat că la ediția din acest an a Festivalului Sportului Școlar, a 17-a, au participat aproximativ 1.300 de copii de la școli din țară dar și din străinătate. ”Festivalul a căpătat din acest an anvergură internațională. Acum au fost prezenți copii de la o școală din Ucraina și de la o școală din Republica Moldova”, a precizat Coroamă. Aceștia au participat la competiții de atletism, handbal, fotbal, șah. De menționat că un moment special al inaugurării noii săli polivelente l-a constituit primirea flăcăriii olimpice.

Inaugurare fastuoasă a noii săli de sport din Putna, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava