• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto23 poze în acest set

Iubitorii suceveni ai sportului au de-acum la ei acasă un magazin care le oferă posibilitatea atât de a-şi perfecţiona activitatea sportivă practicată, cât şi de a descoperi noi sporturi. Decathlon Suceava şi-a deschis porţile în această seară, evenimentul de inaugurare fiind unul plin de surprize şi momente inedite.
Cu o suprafață de 1.600 de metri pătrați, Decathlon Suceava este un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață ce reuneşte peste 50 de sporturi sub un singur acoperiş. La Decathlon SUCEAVA se găseşte o gamă variată de articole sportive: produse tehnice şi de calitate superioară, întotdeauna la cele mai mici preţuri. Produsele marca Decathlon sunt adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la cei de performanţă. În plus, cel mai mare retailer de articole sportive din Europa organizează pentru clienţii săi weekend-uri de activități sportive cu acces gratuit, fiind singurul magazin de sport din România cu această iniţiativă!


Seara a fost plină de surprize, publicul fiind încântat de spectacolul oferit de cluburile sportive invitate. Gimnastică ritmică, kangoo jumps, karate sau dans sportiv, demonstraţiile tinerilor iubitori de mişcare au primit aplauzele şi felicitările tuturor invitaţilor.
Un alt moment apreciat de audienţă a fost premierea campionilor Liliana Gafencu si Ştefan Rusu, oameni care şi-au dedicat viaţa sportului de performanţă şi care au venit să ne confirme că sportul înseamnă sănătate, vitalitate şi bunădispoziţie.
Oficialităţi, sportivi, iubitori ai sportului, toţi cei prezenţi la eveniment sunt martori ca Decathlon Suceava face sportul accesibil tuturor!

Inaugurare spectaculoasă pentru Decathlon Suceava, 9.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava