MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că alte 100 de persoane din judeţ au fost declarate videcate de noul coronavirus. Prefectul Alexandru Moldovan a spus că în momentul de faţă sunt 675 de suceveni vindecaţi. Joi erau 575 de persoane declarate vindecate. De asemenea, el a spus că la nivelul județului Suceava, astăzi se aflau în carantină instituționalizată 496 de persoane iar în izolare voluntară la domiciliu 651 de persoane. Până în prezent au ieșit din carantină 1843 persoane, iar din autoizolare 13. 646 de persoane. Alte 1.075 de persoane cu noul coronavirus au fost externate din spitalele din judeţ pentru a fi trataţi în condiţii de carantină, iar 675 de persoane au fost declarate vindecate.

În acelaşi timp, Alexandru Moldovan a spus că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 518 cadre M.A.I., din care 397 de polițiști, 109 jandarmi și 4 polițiști de frontieră și 112 polițiști locali și 17 militari MApN.

Moldovan a precizat că în contextul COVID 19, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale și  pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. Astfel au fost executate, în ultimele 24 de ore, 73 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 660 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 189.970 lei. Totodată au fost constatate 2 infracțiuni în context, fiind înregistrate două  dosare penale în care au fost cercetate două persoane.

În ultimele 24 de ore au fost depistate 58 de persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 148000 lei.

De asemenea, personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 16 fapte de natură contravențională, din care nouă pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 24.930 lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava