MOPAN Suceava

În judeţul Suceava s-au înregistrat 13 cazuri noi de însănătoşiri la bolnavii de noul coronavirus. Prefectura Suceava a transmis că de marţi şi până miercuri au fost externate din spital 448 de persoane și au fost declarate vindecate 85 de persoane. Asta în condiţiile în care în cursul zilei de marţi numărul sucevenilor vindecaţi a fostz de 72.

Potrivit Prefecturii, în judeţul Suceava în izolare voluntară la domiciliu sunt 2.298 de persoane. Până acum au ieșit din izolare 9.693 de persoane din judeţul Suceava. Un în ultimul rând, în judeţ sunt 1.088 de persoane în carantină instituţionalitată, alte 717 ieşind până în prezent din spaţiile de carantină.

Prefectura a mai anunţat că în ultimele 24 de ore echipele mixte formate din polițiști, polițiști local, cadre MApN și jandarmi au efectuat, verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. La controale au participat 280 de polițiști, 110 polițiști locali, 25 de militari MApN și 74 de jandarmi.

Verificările au vizat 2565 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 56 de unități economice. În total au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare total de 409.815 lei.

Încă 13 suceveni s-au însănătoşit după ce s-au infectat cu noul coronavirus, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava