MOPAN Suceava

În această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3740 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus. Potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 500 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 119 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 123 pacienți sunt în zona tampon și 258 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 119 pacienți diagnosticați Covid- 19, 73 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 31 forme ușoare, iar 15 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 50 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31660 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 135 de persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 53 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 24 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 6 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava