Concert pascal
MOPAN Suceava

Până în momentul de faţă 2.269 de persoane din judeţul Suceava s-au vindecat de noul coronavirus, cu 29 mai multe faţă de ziua de luni. Prefectura Suceava a transmis că astăzi, la ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean mai erau 3.375 de persoane în autoizolare la domiciliu şi 147 în carantină instituționalizată 147 de persoane. Până în prezent au ieşit din carantină 15.350 de persoane iar 2.960 de persoane au ieşit din carantină instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 19.236 de teste pentru coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 32 de persoane  diagnosticate cu COVID- 19 și externate 30 de persoane.

„Facem un apel la suceveni, să manifeste aceeași atitudine conștientă, responsabilă, adoptată pe întreaga perioadă în care am trecut cu toții prin exeperiența carantinei, pentru a ne întoarce treptat la viața noastră, la libertățile noastre așa cum le știam. Aceste zile, în care măsurile de prevenire și protecție contra noului coronavirus au fost relaxate temporar să nu fie transformate într-un pericol inutil pentru noi, pentru părinții, bunicii și toți cei dragi.

În perioada stării de alertă trebuie să manifestăm pe deplin datoria cetățenească de a face tot ce ne stă în putință pentru a lupta și de a proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi, împotriva COVID 19”, a transmis Prefectura Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava