MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a anunțat că potrivit situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2444 de persoane declarate vindecate, cu 57 mai multe comparativ cu ziua de joi. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean un număr de 32 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 57 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 430 pacienți, dintre care 206 de pacienți Covid-19, un număr de 17 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 69 de pacienți Covid-19.

În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt patru beneficiari, respectiv 3 beneficiari, care sunt infectați Covid-19.

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a transmis că în această dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ mai erau 4.972 de persoane aflate în izolare și 12 persoane în carantină instituționalizată. De asemenea, 3.095 de persoane din județ au ieșit din carantină instituționalizată și 15.453 din autoizolare

Până în prezent, în județul Suceava au fost efectuate 20146 de teste pentru coronavirus.

Pe de altă parte, Alexandru Moldovan a mai spus că forțele de ordine din structurile MAI au continuat desfășurarea de activități în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

„Instituția Prefectului – Județul Suceava mulțumeste cetățenilor județului pentru atitudinea responsabilă adoptată în ultima perioadă, pentru respectarea măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de alertă, a măsurilor de igienă și de distanțare socială stabilite de specialiști.

Conștientizarea că acțiunile personale îi pot afecta pe ceilalți, comportamentul responsabil și respectarea deciziilor autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, au permis adoptarea unor măsuri de relaxare graduală de la 1 iunie.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă”, a transmis Alexandru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava