MOPAN Suceava

Astăzi, 25.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:
– în autoizolare la domiciliu 4203 de persoane
– în carantină instituționalizată 6 persoane
– 27640 de persoane ieșite din autoizolare
– 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3308 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 29 persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 472 pacienți, și anume 157 pacienți Covid-19 și 315 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 10 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 78 de pacienți Covid și 9 persoane suspecte de infecție cu Covid- 19.

Având în vedere tendința de creștere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, prefectul județului Suceava a dispus efectuarea de controale ample, în fiecare zi. Astfel, polițiștii suceveni au efectuat, în cursul zilei de 24 iunie 2020, verificări la 22 de societăți comerciale și 3774 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid- 19.

Zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP și DSVSA. Aceștia vor controla aplicarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun și la angajatori din județ.

Se recomandă sucevenilor să respecte măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 și să rămână la fel de responsabili și implicați în acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava