MOPAN Suceava

Încă doi suceveni au fost declaraţi videcaţi după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Prefectura Suceava a transmis astăzi că numărul persoanelor vindecate în judeţ a ajuns la 72, în codiţiile în care luni erau 70 de persoane.

De asemenea, alte 419 de persoane au fost externate din unităţile spitaliceşti din judeţ. Pe de altă parte, Prefectura Suceava a anunţat că în izolare voluntară la domiciliu mai sunt 2.298 de persoane. Până acum au ieșit din izolare 9693 de  persoane. În acelaşi timp în județul Suceava sunt 1.088 de persoane în carantină instituționalizată. Până acum au ieșit din carantină instituționalizată 717 de persoane.

„Rugăm sucevenii să respecte recomandările specialiștilor privind nórmele de igienă și distanțare socială, prevederile Ordonanțelor Militare precum și ale Hotărârilor nr. 8 /31.03.2020 și nr. 11/ 09.04.2020 ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.     Singura cale prin care putem stopa răspândirea COVID -19 este reducerea la minim a riscului de expunere” a transmis Prefectura Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava