MOPAN Suceava

După ce am dat în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri europene, cea din Burdujeni Sat și cea de pe strada Dobrogeanu Gherea, din zona  centrală, lucrăm la alte 2 grădinițe respectiv de la Colegiul Național Mihai Eminescu și din curtea școlii gimnaziale nr. 7 de la Ițcani, a anunțat primarul Ion Lungu. .

”Cea de la Colegiul Mihai Eminescu (liceul pedagogic) va fi dată în funcțiune la data de 1 decembrie 2022, grădinița cu program prelungit din Ițcani până la jumătatea anului 2023, în aceste zile se pune tabla pe acoperiș. La Colegiul Mihai Eminescu a fost realizată o pictură murală de mari dimensiuni a lucrării artistice selectate în cadrul concursului dedicat tinerilor artiști din România și Ucraina „Mesajul meu pentru Ucraina” pentru celebrarea Zilei Cooperării Europene 2022”,a  expolicat Lungu.

El a mai spus că se lucrează  la alte două proiecte de grădiniță cu program prelungit în Cartierul Obcini și în curtea Școlii generale nr. 1.

”Totodată avem aprobate și două creșe: una licitată in Dealul Mănăstirii și alta în zona Cetății de scaun. Infrastructura pentru educație este o prioritate pentru municipalitate”, a conchis Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava