• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sucaeva, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de luni că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava va primi o ambulanţă nouă. Nechifor a spus că ambulanţa a fost achiziţionată prin proiectul derulat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Euronest, din care fac parte toate judeţele din Regiunea de Nord – Est. Nechifor a arătat că ISU Sucaeva va primi o ambulanţă de prim ajutor de tip B. „Ambulanţa este dotată cu echipamente specifice pentru intervenţii în situaţii de urgenţă şi va fi utilizată la nivelul judeţului alături de celelalte maşini şi autospecialele care sunt deja în dotarea ISU Suceava. De asemenea, trebuie spus că acest proiect va continua şi în viitorul apropiat”, a precizat şeful administraţiei judeţene. El a precizat că ambulanţa a costat 270.000 de lei, fără TVA.

Cătălin Nechifor a mai spus că în momentul de faţă ISU Suceava dispune de personal specializat suficient pentru a asigura funcţionarea acestei ambulanţe. „Pentru ambulanţe de tip C, care sunt autospeciale mai specializate, am discutat la Ministerul Sănătăţii pentru a găsim o formulă prin care să reuşim să angajăm specialişti. Am înaintat deja un memorandum în acest sens, pentru că se ştie că angajările sunt blocate la nivel naţional”, a încheiat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava