Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava va începe sezonul de primavară cu o săptămână mai târziu decât majoritatea competitoarelor din Liga a II-a după ce Unirea Slobozia, formaţie pe terenul căreia “ceferiştii” trebuiau să evolueze pe data de 28 februarie, şi-a anunţat retragerea din campionat.
Toţi jucătorii care nu erau din localnici au fost puşi pe liber, iar oficialii clubului ialomiţean au trimis o hârtie către Primărie în care a fost anunţată retragerea echipei Unirea Slobozia din campionat şi reluarea activităţii în sezonul 2015-2016, în Liga a III-a.
“Nu este îmbucurător faptul că se desfiinţează atâtea echipe în Liga a II-a. Pe de altă parte, odată cu retragerea echipei Unirea Slobozia din campionat, ne-am asigurat în proporţie de 100% locul în play-off. Sper să fie un lucru benefic, să jucăm mult mai degajat de acum înainte”, a declarat antrenorul formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Cea de-a doua formaţie care a spus adio Ligii a II-a în pauza de iarnă este Săgeata Năvodari. Cu datorii mari acumulate către propriii jucători şi restanţe la plata baremurilor de arbitraj, gruparea constănţeană a fost penalizată cu 20 de puncte de Comisia de Disciplină şi excluderea ei din campionat este clară.
Astfel, toate rezultatele înregistrate de Unirea Slobozia şi Săgeata Năvodari în retur, se vor transforma în eşecuri cu 0-3 la “masa verde”, iar conform noului clasament, cu şase etape rămase de disputat din sezonul regulat, Rapid Suceava are un avans de 13 puncte faţă de locul 7, ultimul care nu duce în play-off, ocupat de ACS Berceni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava