Muzeul Bucovinei

Încă o tragedie a avut loc pe străzile din municipiul Suceava. Doi tineri care se deplasau pe o motocicletă și-au pierdut viața sub roțile unui autocar, accidentul având loc în noaptea de duminică spre luni, la ora 3:00, în intersecția dintre str. Calea Obcinilor și bulevardul 1 Decembrie 1918. Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului cei doi motocicliști au fost prinși sub roțile autocarului. În autocar se aflau 67 persoane din care 20 copii. Toți cei din autocar erau de naționalitate ucraineană și nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicală. La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul de descarcerare.

Din primele informații motocicleta se deplasa dintre Spitalul Județean Suceava către Metro. Autocarul venea din sens opus cu intenția de a vira pe str. Calea Obcinilor și nu a acordat prioritate motocicletei.

Reamintim că alte cinci persoane au murit în urma unor accidente rutiere care au avut loc în municipiul Suceava sâmbătă seara și în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Accidentul din Suceava în care doi motocicliști au murit sub roțile unui autocar. Imagini care vă pot afecta emoțional

Accidentul din Suceava în care doi motocicliști au murit sub roțile unui autocar. Imagini care vă pot afecta emoțional

Gepostet von Suceava News Online am Montag, 3. September 2018

Încă o tragedie în municipiul Suceava. Doi tineri aflați pe o motocicletă au murit sub roțile unui autocar (FOTO - VIDEO), 5.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava