Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai multe curse aeriene care trebuiau să ajungă astăzi la Suceava au fost redirecționate către Iași și București din cauza condițiilor meteo nefavorabile de astăzi. Potrivit unui comunicat al Aeroportului „Ștefan cel Mare”, în cursul dimineții, zborul companiei aeriene Wizz Air de la Suceava către Londra (Luton) a fost anulat. Pasagerii urmau să fie reprogramati pentru alte zboruri din următoarele zile de la Suceava sau rerutati la zboruri de pe alte aeroporturi din țară. De asemenea, compania aeriană a oferit cazare pentru această seară pasagerilor care doresc.

Tot astăzi, echipajul companiei Wizz Air care a efectuat zborul Memmingen (Munchen Vest) – Suceava a luat decizia de a ateriza la Iasi, după o încercare nereuşită de aterizare pe Aeroportul Suceava. Și echipajul companiei RYANAIR care a efectuat zborul Manchester-Suceava a luat decizia de a ateriza la Bucureşti (Otopeni), în timp ce echipajul aeronavei RYANAIR care a efectuat zborul Veneţia (Treviso) – Suceava a luat decizia de a ateriza la Cluj, după o încercare nereuşită de aterizare pe Aeroportul Suceava.

De precizat că echipajul aeronavei TAROM care opera zborul Bucureşti (Otopeni) – Suceava a luat inițial decizia de a zbura direct spre Iași. Ulterior, echipajul aeronavei Tarom a reuşit aterizarea pe Aeroportul Suceava.

În cursul după amiezii, Aeroportul Suceava a transmis că aeronava companiei Ryanair care dimineaţa a ajuns la Bucureşti (Otopeni), a reuşit acum să aterizeze pe Aeroportul Suceava, de unde va prelua pasagerii şi va zbura spre Manchester.

De asemenea aeronava companiei Wizz Air, care dimineaţa a aterizat la Bacău a reuşit aterizarea pe Aeroportul Suceava de unde va prelua pasagerii pentru zborul spre Roma (Fiumicino).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava