Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 258 de persoane diagnosticate cu COVID și 53 suspecte de infecția cu noul coronavirus. Pentru a treia zi consecutiv, la Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu exista nici un pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 19 ventilatoare libere, din care 5 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 329 de paturi libere, din care 56 pentru pacienți COVID, 200 în sectorul non-COVID și 73 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 159 de locuri libere COVID și 95 pentru zona tampon.

Din totalul celor 523 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 142 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 42 pacienți sunt în zona tampon și 339 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 142 pacienți diagnosticați Covid-19, 7 prezintă forme ușoare, 89 sunt cu forme medii ale bolii, 28 au forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 5 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 8 intubați ventilați invaziv).

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 49 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare, 31 prezentând forme medii, 9 forme grave, 2 forme critice), 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 41 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nefiind locuri disponibile.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 18 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 11 prezintă forme medii, 7 forme grave, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 17 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 forme medii și 14 cu forme grave), și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nefiind libere locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare și 8 prezentând forme medii) și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (toate cele 7 persoane cu formă medie), fiind libere un număr de 18 locuri în sectorul Covid.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava