Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit unei raportări oficiale transmise de Prefectura Suceava, în judeţ nu s-a înregistrat cazuri noi de persoane vindecate de noul coronavirus. Astăzil, la fel ca şi joi, în judeţul Suceava sunt 675 de persoane vindecate de Covit-19. Potrivit aceleiaşi surse, de joi şi până astăzi a crescut numărul persoanelor care au fost externate din spitale, cu forme uşoare de coronavirus pentru a urma tratamentul în condiţii de carantină, de la 1.075 la 1.134.

De precizat că în cursul zilei de astăzi, în judeţ se află în izolare voluntară la domiciliu 727 de persoane, iar în carantină instituționalizată 509 persoane. Până acum au ieșit din autoizolare 13.696 de persoane, iar din carantină instituționalizată 1.869 de persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a mai spus că în ultimele 24 de ore, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 505 cadre ale Ministerului de Interne, din care 379 de polițiști, 114  jandarmi și 4 polițiști de frontieră și 106 polițiști locali și 16 militari MApN, dispozitivul fiind constituit în 247 de patrule.

Alexandru Moldovan a declarat că forțele care au acționat în ultimele 24 de ore, în contextul răspândirii COVID -19, pentru a verifica respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/sau carantinare, locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență, au executat 64 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării  interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Astfel au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.  Au fost constatate și aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală  de 159290 lei. Totodată au fost constatate două  infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care a fost cercetată o persoană.

Alexandru Moldovan a spus că forțele au acționat în echipe mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi fiind efectuate verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava