Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei noi decese au fost înregistrate la Suceava din cauza noului coronavirus. Numărul deceselor la nivel naţional a ajuns la 11. Până în prezent cinci pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Suceava au murit în urma infectării cu noul coronavirus.

Potrivit unei informări oficiale, un bărbat de 59 de ani care era internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată, a murit în data de 22 martie 2020. Tot în urma infectării cu noul coronavirus, în data de 23 martie 2020 a murit şi o femeie de 80 ani şi aceasta fiind pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere.

Tot luni a murit şi un bărbat de 71 ani, care era pacient la spitalul judeţean. Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente,  boli cardiovasculare şi diabet. Decesele au fost raportate la Institutul Naţional de Sănătate Publică în această seară.

Încă trei decese la Suceava din cauza noului coronavirus, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava