A mai fost confirmat încă un artist important care va cânta la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music Awards de anul acesta, cântăreața de muzică country-pop Taylor Swift. Vedeta în vârstă de 24 de ani, care s-a mutat în Tenneesee la vârsta de 14 ani pentru a-și face o carieră în industria muzicală, a făcut anunțul în timpul emisiunii ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’, potrivit contactmusic.com.

Vedeta a urcat pe scena MTV Video Music Awards de patru ori. În 2009, Taylor a avut parte de un moment mai neplăcut la VMA, Kanye West întrerupând-o în timp ce își primea trofeul pentru ‘Best Female Video’, anunțând că el este de părere că Beyonce ar fi trebuit să primească acea distincție. Tot în acel an, cântăreața a atras toate privirile când a venit la ceremonie într-o trăsură că cea a Cenușăresei.

Taylor Swift nu a dat niciun detaliu despre cel de-al cincilea album de studio al ei, care este așteptat să apară la afârșitul acestui an, sau la începutul lui 2015. Nu se știe nici dacă piesa pe care Swift o va cânta la VMA este una nouă, sau una din vastul ei repertoriu, mai scrie sursa citată. Anul acesta, MTV Video Music Awards va avea loc pe 24 august, la The Forum în Inglewood, California. Printre artiștii care vor concerta la acest eveniment se numără Beyonce, Nicki Minaj, Usher, Maroon 5 și Iggy Azalea ft. Rita Ora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava