MOPAN Suceava

Prefectul Constantin Harasim a făcut o nouă nominalizare în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. Este vorba de generalul de brigadă în rezervă Zaharie Cojocaru. El a primit distincţia drept recunoaştere a activităţii excepţionale pe care a desfăşurat-o de-a lungul carierei. Nominalizarea a fost făcută de prefect care în cadrul şedinţei Colegiului prefectural de joi i-a înmânat generalului „diploma de excelenţă”. Zaharie Cojocaru a fost locţiitorul şefului Statului Major de Apărare Civilă a judeţului Suceava, şef de Stat major al Gărzilor Naţionale Patriotice din judeţul Suceava iar în prezent este preşedintele filialei judeţene Petru I Muşat al Asociaţei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă.

„Sunt mândru că îl avem printre noi pe domnul general de brigadă în rezervă Zaharie Cojocaru pentru a fi nominalizat în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. Acest lucru îl motivez prin faptul că domnul general a făcut lucruri deosebite în zona Bucovinei, a fost peste 20 de ani comandantul care a condus, instruit şi mobilizat apărarea civilă în judeţul Suceava şi tot ce ţine de această structură. Îl respectăm pe domnul general acordându-i această diplomă de excelenţă”, a declarat Harasim. Generalul de brigadă în rezervă Zaharie Cojocaru a mulţumit pentru nominalizarea în Cartea de onoare a valorilor bucovinene arătând că este un moment unic în viaţa sa. „Este un moment unic în viaţa mea faptul că aţi apreciat activitatea desfăşurată de mine de-a lungul timpului de la gestionarea evenimentelor din decembrie 1989 din Suceava şi după trecerea mea în rezervă la cerere în 1992. M-am ocupat de pregătirea premilitară a tineretului unde am cunoscut foarte mulţi tineri care azi au funcţii de răspundere”, a spus Zaharie Cojocaru.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Râmbu, rectorul Universtăţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei şi şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui.

Încă un general în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava