Sarbatoarea Muntelui 2019

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a încearcat și a reușit să își asocieze numele cu parteneri bine intenționați și iubitori de sport din mediul privat, care s-au oferit să susțină activitatea fotbalistică județeană pe diferite paliere.

După Inter Conti, Railex, Romfour, Florconstruct şi Ramiro, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, Cupei României, Ligii a V-a și ai Campionatelor de juniori Under 15 şi Under 13, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă suceveană de succes, este vorba de Ayan Construct. În urma acestui protocol semnat în prezenţa lui Bogdan Ionuţ Ailiesei, administratorul respectivei societăţi comerciale, campionatul de futsal organizat anual de Asociaţia Judeţeană de Fotbal va purta titulatura de Trofeul Futsal „Ayan Construct”.

„Mulţumim domnului Bogdan Ionuţ Ailiesei pentru că a venit alături de noi. De asemenea, suntem bucuroşi că familia fotbalului sucevean a mai câştigat un partener”, a declarat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava