Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Astăzi a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru Studiul de Fezabilitate, Autorizație de Construcție și Proiect Tehnic pentru Drumul Expres pe 4 benzi Suceava – Botoșani, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

”Vă reamintesc că încă de anul trecut s-a semnat un protocol de colaborare între C.N.A.I.R. și cele 4 UAT-uri, Consiliul Județean Suceava, Consiliul Județean Botoșani, Primăria Suceava și Primăria Botoșani. Liderul de proiect a fost desemnat Consiliul Județean Suceava, cu acordul celorlalte UAT-uri. Am întocmit documentația pentru organizarea licitației pentru Studiul de Fezabilitate, Autorizație de Construcție și Proiect Tehnic iar termenul de depunere al ofertelor s-a încheiat azi 17.05.2023 și s-au înscris 8 asocieri de firme, urmând să se facă deschiderea ofertelor, analiza lor și desemnarea câștigătorului. Reamintesc, acest drum are o lungime de 19,5 km, cu 2 benzi pe sens și separator de sensuri, 4 poduri, 2 noduri rutiere, valoarea estimativă a investiției fiind de 173 milioane euro cu TVA. Acest drum expres este o prelungire din autostrada A7, de la Suceava la Botoșani, este situat strategic în partea de nord – est a țării, lângă granița cu Ucraina si Republica Moldova iar investiția trebuie privită ca o scurtare a timpului de deplasare între cele două capitale de județ care însumează peste un sfert de milion de locuitori și care poate fi privită de orice investitor ca un pol de dezvoltare economică unde există forță de muncă, aeroport, universitate și școli de meserii”,a  explicat Flutur.

Încă un pas pentru construirea drumului expres pe 4 benzi Suceava – Botoșani. Flutur: ”Investiția trebuie privită ca o scurtare a timpului de deplasare între cele două capitale de județ”, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava