Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Suceava a fost din nou premiat, de această dată de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, cu premiul „Best Electric City” în România, pentru cel mai prietenos oraș cu mașinile electrice, a anunțat primarul Ion Lungu. Premiul a fost ridicat de către Ovidiu Milici, consilier în cadrul cabinetului primarului.

”Menționăm că Municipiul Suceava a fost primul oraș din România care a montat infrastructură pentru încărcare mașini electrice, având 28 de stații de încărcare rapidă si standard, altele 7 fiind în curs de montare din fonduri de la Agenția Fondului de Mediu. Obiectivi fiind și lăsând la o parte unele comentarii nefondate și răutăcioase, aceste premii, dar mai ales selecția în „100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030”, sunt dovada clară că lucrurile merg într-o direcție bună în orașul nostru”, a declarat Lungu.

Din toamnă Municipiul Suceava va fi primul oraș din România care va avea transport electric în totalitate.

Încă un premiu pentru municipiul Suceava- "Best Electric City". Lungu: ”Lăsând la o parte unele comentarii nefondate și răutăcioase, aceste premii sunt dovada clară că lucrurile merg într-o direcție bună”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava