Concert pascal
MOPAN Suceava

Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc se va închide, de astăzi, după ce 74 de cadre medicale au fost confirmate cu noul Covid 19. Spitalul din acest municipiu se va închide complet, potrivit unei adrese oficiale transmise de Ministerul Sănătății. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a spus că municipalitatea are pregătite mai multe spații de cazare pentru personalul medical care va dori să stea în izolare, sau care va intra în carantină în situația în care testele pentru coronavirus vor fi pozitive.

Negură a spus că încă de acum o săptămână cadrele medicale câmpulungene au la dispoziție o pensiune de cinci stele, iar primăria a pregătit alte 70 de spații de cazare la hoteluri de patru stele, pentru personalul medical care va trebui să intre în izolare.

Pe de altă parte, Mihăiță Negură a atras atenția că încă de la finalul lunii martie primăria Câmpulung Moldovenesc a solicitat oficial Prefecturii și DSP Suceava să închidă spitalul municipal, având în vedere că au fost semnalate primele cazuri de coronavirus la personalul medica, existând riscul ca numărul persoanelor infectate să crească. Negură a spus că demersul său nu a fost ascultat de autorități, iar în momentul de față numărul cazurilor de coronavirus în rândul personalului medical este îngrijorător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava