MOPAN Suceava

Polițiștii au continuat cercetarile cu privire la un scandal provocat de trei bărbați la o sala de jocuri din orașul Gura Humorului. La data de 23.09.2022, ora 23:05, politiștii din cadrul Politiei orașului Gura Humorului s-au sesizat din oficiu cu privire la existenta unui scandal la o sala de jocuri din orasul Gura Humorului.
În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 23.09.2022 , începand cu ora 18:00, la respectiva unitate economică a fost organizată o tombolă la care au participat mai multe persoane. La ora 23:00 între mai multi participanti a izbucnit un scandal, s-au lovit reciproc și au distrus mai multe bunuri.

La fata locului nu au fost identificate persoane cu urme vizibile de agresiune și nicio persoana nu și-a manifestat intentia de a formula plangere pentru infractiuni privind integritatea persoanei.

Politiștii s-au sesizat din oficiu și în urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale fata de trei barbati cu varste cuprinse între 28 și 43 ani din localitatile Gura Humorului și Valea Moldovei, pentru savarșirea infractiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire, iar prin ordonanta din data de 05.10.2022 s-a dispus retinerea acestora pe o perioada de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Retinere și Arestare Preventiva al I.P.J. Suceava.

La data de 06.10.2022, cei în cauza vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Gura Humorului pentru luarea unei alte masuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava