Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, polițiștii din Șcheia și Adîncata, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au identificat în trafic un autoturism care se deplasa din direcția Ițcani spre Suceava. După efectuarea semnului regulamentar de oprire, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 41 ani, domiciliat în satul Mitocu Dragomirnei. Având în vedere că șoferul emana halenă alcoolică s-a încercat testarea cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat testarea.

Șoferului i s-a adus la cunoștință faptul că va fi condus la Urgențele Spitalului Județean Suceava în vederea prelevării de mostre biologice, moment în care acesta a devenit agitat, agresiv în limbaj și a opus rezistență fizică.

Având în vedere aceste aspecte, șoferul a fost imobilizat și încătușat, fiind ulterior condus la UPU Suceava, acolo unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în prezența doctorului de gardă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” faptă prev. şi ped. de art. 337 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava