MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit pe holul parterului unui bloc de locuințe, regim P+1, din municipiul Vatra Dornei. Incendiul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o ușă de intrare într-un apartament cu pericol de propagare la celelalte apartamente.

În urma evenimentului pompierii militari au evacuat cinci persoane din interiorul blocului și alte cinci persoane s-au autoevacuat. O persoană de sex feminin în vârstă de 43 de ani, a fost monitorizată de către echipajul SAJ, aceasta suferind o intoxicație cu fum. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În urma incendiului s-au degradat șase uși de intrare în apartamente, precum și planșeul și pereții din beton pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrare în bloc.

Incendiu de proporții într-un bloc din Vatra Dornei izbucnit de la un scurtcircuit. Zece persoane au fost evacuate. O femeie a fost intoxicată cu fum, 3.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava