Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, noaptea trecută, cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Plopeni din orașul Salcea.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele din gospodărie. Incendiul a fost stins după două ore de intervenții ale pompierilor. În incendiu au ars astereala și podul casei, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați. Au mai fost afectate de flăcări diferite materiale și bunuri casnice depozitate în pod. Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și construcțiile anexe din gospodărie.

Incendiu de proporții la o casă din Plopeni, izbucnit de la un coș de fum deteriorat (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava