• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Brodina și Straja, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Nisipitu, comuna Ulma. Incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:30 și a fost stins după mai bine de cinci ore.


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, la sosirea echipajelor ardeau două case de locuit și o anexă, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. În incendiu au ars cele două locuințe și un adăpost de animale pe o suprafață totală de aproximativ 280 mp.  De asemenea, au mai ars bunuri din gospodărie și un autoturism care era parcat în curte și de la care au izbucnit inițial flăcările, ce s-au propagat ulterior la construcții. ISU Suceava a transmis că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o a treia casă de locuit și un garaj, din aceeași gospodărie, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava