Comenzi MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, au intervenit miercuri seara cu patru autospeciale cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din satul Voivodeasa, comuna Suceviţa.
La sosirea echipajelor ardea violent acoperişul unei construcţii corp comun, formată din casă de locuit, o anexă şi un adăpost de animale, cu pericol de propagare la două locuinţe aflate în imediata apropiere.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată a precizat că în incendiu au ars acoperișul casei pe o suprafață de 100 de metri pătrați, acoperişul anexei pe 30 de metri pătraţi şi acoperişul adăpostului de animale pe 50 de metri pătraţi. Au mai ars documente personale, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, circa 10 metri cubi lemn de foc şi 5 tone de furaje. S-au degradat pereţii portanţi ai clădirilor, construite din lemn, cu învelitoare din tablă.
Alin Găleată a precizat că pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor soţiei proprietarului, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. După ce şi-a revenit, femeia a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore și au reușit să salveze cele două case învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava