Trasee Eminesciene

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Ciocănești și Cârlibaba, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Ciocănești. Incediu s-a produs vineri seara, în jurul orei 17:30, fiind stins în jurul orei 21:00. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o construcție corp comun, care îngloba o locuință particulară și un bar, cu pericol de propagare la vecinătăți.
În incendiu au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 200 mp și plafonul dintre parter și pod, pe aceeași suprafață. În locuință, s-au degradat obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri. În bar, s-au degradat aparate electronice și electrocasnice, mobilier de bar, mărfuri alimentare și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un conductor electric defect. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirile învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Voteaza Juravle Ionel Adrian
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava