Militarii Detaşamentelor de Pompieri Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dorna Candrenilor au intervenit miercuri seara cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Dorna Candrenilor.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la construcţiile din două gospodării, existând pericolul de propagare la vecinătăţi, însă din fericire nu s-au înregistrat victime.
La una din gospodării au ars un atelier pe 50 mp şi acoperişul casei pe 100 mp. Au mai ars elemente de tâmplărie şi obiecte de uz casnic şi s-au degradat tavanul locuinţei pe 80 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, o motocositoare, scule de lucru din atelier şi alte bunuri.
La cea de-a doua gospodărie, au ars acoperişul şi etajul locuinţei pe suprafeţe de câte 100 mp. S-au degradat parterul casei pe 100 mp, bunuri de uz casnic, materiale textile, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi documente personale.
Incendiul a izbucnit din atelierul primei gospodării, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un utilaj tehnologic (un dispozitiv de sudură) lăsat sub tensiune.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:10, iar pompierii au salvat parterele locuinţelor şi două adăposturi de animale.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava