Comenzi MOPAN Suceava

O gospodărie din comuna Voitinel a fost distrusă de un incendiu devastator izbucnit cel mai probabil de la un scurtcircuit La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, de la subunitățile pompierilor militari din Vicovu de Sus și Rădăuți, și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Voitinel, Gălănești, Bilca și Horodnic de Sus.

ISU Suceava a transmis că din cauza orei târzii, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. De asemenea, construcțiile majoritare din lemn au favorizat propagarea flăcărilor, astfel încât, la sosirea pompierilor acestea se manifestau la construcții din trei gospodării.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta și-a revenit și nu a fost necesar transportul său la o unitate spitalicească.

„Cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, au ars casa de locuit și șura primului proprietar, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Și șura proprietarului învecinat a ars, pe o suprafață de 130 mp. De asemenea, focul i-a afectat camera centralei și o parte din acoperișul bucătăriei de vară. La cel de-al treilea proprietar, au fost afectați parțial pereții garajului”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava. În această dimineață pompierii militari încă mai erau la fața locului, pentru lichidarea ultimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava