• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.P., din municipiul Rădăuţi. La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi acoperişul unei anexe (construcţii din lemn, cu învelitori din azbociment şi tablă), existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga casă şi la gospodăria învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 11:42.
Au ars acoperişul casei pe 50 de metri pătraţi, acoperişul anexei pe 50 de metri pătraţi şi circa două tone de fân. S-au degradat două ferestre din PVC şi o o uşă metalică.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.
Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţa învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava