MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai SVSU Zvoriștea, au intervenit în noaptea de duminică spre luni cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Buda, comuna Zvoriștea.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la restul locuinței.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit arsuri la pe o mână și la nivelul feței. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Au ars anexele gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 60 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Au mai ars circa 8 metri cubi lemn de foc, elemente de tâmplărie și alte bunuri. În incendiu au pierit doi porci, 21 păsări de curte și un iepure. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:10, iar pompierii au salvat restul casei de locuit cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava