Muzeul Bucovinei

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție anexă a unei săli de agrement, în localitatea Fundu Moldovei. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul construcției din lemn, cu pericol de propagare la întreaga clădire. Incendiu a fost anunțat sâmbătă, în jurul orei 17:485.

În incendiu au ars interiorul din lemn al anexei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, materiale textile, obiecte de mobilier și izolația (protecția) vasului de acumulare a apei calde.

De asemenea s-au degradat instalațiile termică și electrică, elemente de tâmplărie din PVC, grupul sanitar, aparatură pentru fitness și agrement, aparatură electronică, scara interioară, pardoseala, tavanul și pereții. Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava