Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unui adăpost de animale și fânul din depozitul de furaje, cu pericol de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate, locuințe și anexe.

În incendiu au ars acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 150 mp, tavanul din scândură al clădirii pe o porțiune de 10 mp, circa 5 tone de furaje, 150 de baloți de fân, un boiler electric, un hidrofor și alte bunuri. În incendiu au murit 15 rațe și doi porci.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un boiler lăsat sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției adăpostului de animale, două clădiri de locuit și anexele gospodărești din apropiere, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava