MOPAN Suceava

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului izbucnit noaptea trecută la pensiunea La Filuță din Mălini a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect, transmite ISU Suceava.

La sosirea echipajelor flăcările se manifestau la nivelul acoperișului unei construcții (spații de cazare și anexă camera centralei, corp comun) cu pericol de propagare la construcțiile din proximitate. Incendiul a fost lichidat la ora 02:00.

Au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, camerele de locuit apartamentele de la mansardă și alte bunuri din interior. S-au degradat elemente de tâmplărie, finisajele interioare, instalația electrică, pardoselile și tavanele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat contrucțiile din imediata apropiere.

Incendiul de la pensiunea ”La Filuță” din Mălini izbucnit de la conductor electric defect. Pagubele sunt însemnate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava