Concert pascal
MOPAN Suceava

Încep lucrările la noua grădiniță din municipiul Suceava care se va realiza în cartierul Ițcani în curtea Școlii Generale nr.7. Primarul Ion Lungu a anunțat că a fost predat amplasamentul către constructor subliniind că investiția care se realizează printr-un parteneriat între Primăria Suceava și Ministerul Educației are o valoare de 2,5 milioane de lei.

”Am participat la predarea amplasamentului pentru noua grădiniță cu program normal din curtea Școlii Generale nr.7 din Ițcani. Au participat reprezentanții proiectantului, a firmei care a câștigat licitația de construcție, ai primăriei municipiului Suceava și, nu în ultimul rând, reprezentantul Ministerului Educației. Această grădiniță se realizează printr-un parteneriat între municipalitate și Ministerul Educației. Valoarea investiției este de 2.500.000 lei din care 417.000 lei este contribuția Primăriei Municipiului Suceava.Termenul de realizare este de 24 luni”, a spus Lungu.

Încep lucrările la o nouă grădiniță în municipiul Suceava. Valoarea investiției este de 2.500.000 lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava