MOPAN Suceava

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu,anunţă că  pentru seria a VIII a  din anul 2019, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr de 307 bilete de tratament. Eliberarea biletelor de tratament, pentru această serie se va face începând cu data de 20.06.2019, iar plecarea în staţiune va fi  în intervalul 02.07.2019-05.07.2019.

Cele   307  de  bilete  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost  afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii mai 2019.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Începând de joi, 20 iunie, Casa Județeană de Pensii eliberează biletele de tratament în stațiuni, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava