MOPAN Suceava

Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a unsprezecea ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa.

Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul deopotrivă.

Printre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se află:

  • În etapa preliminară ingredientele impuse pentru un fel principal sunt pulpă de miel, usturoi verde și păstârnac
  • În urma jurizării, vor fi selectați 32 bucătari care vor participa la semifinale (ierarhia va fi stabilită de punctele acordate de fiecare membru al juriului)
  • Vor avea loc 4 semifinale după cum urmează:
  • Semifinala 1 – 18.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 2 – 18.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)
  • Semifinala 3 – 19.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)
  • Semifinala 4 – 19.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)
  • Concursul Arena Bucătarilor se va desfășura la noul Centru Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov
  • În cadrul semifinalelor se va găti un fel principal, care va avea un ingredient impus, secret pentru fiecare semifinală în parte (la fiecare semifinală vor participa 8 concurenți, repartizați aleatoriu)
  • Marea Finală a concursului va avea loc la Brașov, în data de 27.10.2019, la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov, Calea București 231
  • La finală vor participa opt concurenți (concurenții calificați din cele patru semifinale)
  • Câștigătorul concursului ,,Arena Bucătarilor 2019” ediția a XI-a, va participa în anul 2020 la concursul culinar internațional „Les Chefs en Or” organizat la Paris, Franța.

Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2019 va primi un premiu de 12.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 4.000, 3.000 respectiv 2.000 de lei.

Înscrierile pentru etapa preliminară vor avea loc în perioada 11.03.2019 – 12.04.2019, pe pagina de internet a organizatorului Selgros prin intermediul acestui formular de inscriere.

Regulamentul complet, care include și lista tuturor premiilor acordate, poate fi consultat pe site.

Despre Arena Bucătarilor:

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.

Despre Selgros:

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava