Muzeul Bucovinei

Începe ”ARISTOTEL ONLINE”, singurul concurs de cultură generală, logică, matematică și creativitate pentru elevi.

Astăzi începe ETAPA SPECIALĂ a Concursului Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Concursul se va desfășura ONLINE și poate fi susținut pe platforma disponibilă pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Este pentru prima dată de la lansarea Concursului ”Aristotel”, în 2010, când acesta se poate desfășura și online. Datorită acestui mod de organizare, la ETAPA SPECIALĂ a concursului vor putea participa, în premieră, elevi din toată țara. Înscrierea la concurs se realizează INDIVIDUAL, prin completarea unui formular de înregistrare.
Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este GRATUIT și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, capacitatea de concentrare, capacitatea intelectuală și creativitatea.

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Concursul ”Aristotel” este înscris în Calendarul Activităților Educative Municipale organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Înscrierile se pot face pe toată perioada desfășurării concursului, respectiv 13 aprilie – 12 iunie 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava