Concert pascal
MOPAN Suceava

Cine spune că începutul școlii înseamnă sfârșitul distracției?! Iulius Mall Suceava îți dă nenumărate motive să îți păstrezi energia și voia bună și după ce va suna clopoțelul. Dacă faci cumpărături din magazinele Iulius Mall, ai șansa să câștigi premii cool, în ton cu pasiunea ta pentru sport și activități recreative.

Știm că te pregătești pentru începutul noului an școlar și îți propunem rețeta perfectă pentru a transforma cumpărăturile în sesiuni prelungite de distracție. În magazinele din Iulius Mall Suceava găsești tot ce ai nevoie pentru școală, de la rechizite și accesorii, până la ținute în te  ndințe, iar sesiunile de shopping sunt recompensate cu cele mai tari premii, care dau tonul distracției. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 100 de lei de la brandurile tale preferate, în perioada 1 – 17 septembrie 2017, și să mergi cu bonurile fiscale la Centrul Info Iulius Mall, unde vei fi înregistrat electronic.

Dacă te numeri printre primele 200 de persoane înscrise zilnic la tombolă vei câștiga un premiu garantat. În funcție de norocul tău, ruleta de la Centrul Info îți va dezvălui ce cadou primești. Poate fi un accesoriu care te invită la mișcare, precum mingi de fotbal sau de baschet, set palete pentru tenis de masă, coardă de sărit cu contorizator sau spinnere ori jocuri de societate, pentru timpul dedicat relaxării. În plus, mai poți câștiga vouchere la cofetăria Saveurs, sesiuni de înfrumusețare la salon Carmen Style și băuturi răcoritoare.

Iar pentru că știm cât de mult iubești să hoinărești în căutarea distracției de după orele de școală, Iulius Mall oferă, zilnic, prin tragere la sorți, o bicicletă. Astfel, te vei bucura și mai mult de timpul petrecut cu prietenii.

La Iulius Mall Suceava, începutul școlii este prilej de bucurie și îți aduce premii care te vor face să devii campion la jocuri cool și orele de sport.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava