MOPAN Suceava

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu răcirea vremii vine şi distracţia pe gheață la Iulius Mall Suceava. Dacă te numeri printre amatorii sporturilor de iarnă, începând cu 1 decembrie 2021, vei putea să-ți etalezi piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul Ice Dream. Și pentru ca atmosfera să fie completă, după o sesiune de patinaj, poți trece și pe la Târgul de Crăciun, dar nu rata nici decorul desprins din basme din Iulius Mall.

Patinajul este, poate, cea mai grațioasă și distractivă formă de mișcare și, totodată, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă. Astfel, începând cu 1 decembrie, la Iulius Mall Suceava, toți iubitorii acestui sport dinamic și plin de expresivitate sunt așteptați la patinoarul Ice Dream. Arena are o suprafață de 500 mp, poate găzdui, simultan, 300 de persoane și este locul perfect pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni sau de cei dragi.

Ice Dream are sesiuni de patinaj de luni până duminică, de la ora 10.00 până la 13.30, iar mai apoi, distracția reîncepe de la ora 14.00 și se încheie la ora 21.00. Dacă ți-ai pregătit deja mișcările, trebuie să știi că o sesiune are 90 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei pentru acces și 15 lei pentru închirierea patinelor. Însă, dacă acest sport este o pasiune și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție și abonamente pentru 10 intrări, cu prețuri de 100 lei. Vestea bună este că vă veți putea bucura de magia gheții tot sezonul rece!

Și cum Iulius Mall se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare, iar la finalul acestei săptămâni se vor aprinde miile de luminițe, ce vor aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă, nu putea să lipsească nici Târgul de Crăciun. Astfel, după ce ți-ai dat jos patinele, vino să te bucuri de experiențe gastronomice de excepție: precum preparate din pește, dulciuri și plăcinte delicioase. Tot aici, poți găsi pentru cei dragi cadouri speciale și îi poți surprinde cu mirodenii deosebite, seturi de cafea turcești, ceai aromat și multe alte suprize.

Vino la Iulius Mall Suceava să ne bucurăm de magia Crăciunului și a iernii!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava