MOPAN Suceava

Operatorul de transport și distribuție a energiei termice din municipiul Suceava, Thermonet, anunță consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire că începând cu data de 5 octombrie se va proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

”Va informam ca, în vederea pregatirii sistemului centralizat pentru furnizarea
încălzirii în sezonul rece, începând cu data de 05 octombrie, vom proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.Încarcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, gradinite, camine de elevi și studenti, institutii medicale, s.a.

Va recomandam sa verificati cu atentie instalatiile interioare din apartamente, casa scarii și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități datorate eventualelor interventii neautorizate in instalatii. (lnformatii la telefon 0230 520 924 Dispeceratul Thermonet ).

Amintim ca eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru interventiile in instalatii fiind data de încarcare a instalatiilor de incalzire (octombrie) și ca aceste debranșari sunt reglementate prin lege (Ordinul ANRSC nr. 91/2007). Fiecare solicitant trebuie sa detina, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare intocmite de furnizorul de energie termica. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalitatii debranșarii și achitarea de catre cei în cauză a unor suprataxe și amenzi”, a transmis Thermonet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava